Kafe Markus
FOR ENGLISH, SCROLL DOWN
09:00
Oppmøte, felles info
Ordne kafebordet klart
→ På bordet
• duk
• lys
• vannbeholderen
• serviettholder
• blomster
• 2 skilt med "Kafe etter gudstjenesten" og "Cafe after the service"
→ Under bordet
• kopper (papp+plast)
• sukker
• skjeer
• asjetter
• prisliter
Koke kaffe på 2 kanner + 1 liten kanne til sakerestiet (lag til sakerestiet først)
Koke vann og lage ferdig te i 1 kanne
Fylle opp vannbeholderen, sette den på kasse med vannsamleren under
Forfriskninger i sakerestiet: 8 kopper, kaffe og melk.
10:00
Bønnemøte
10:50
Ordne klart det som skal serveres de to serveringsfatene i kjøkken
Under gudstjenesten:
Følge med på vannbeholderen og eventuelt etterfylle ved behov
ca 12:45 (10 min. før gudstjenesten avsluttes)
Få terminal fra vertskap
Hente det som skal serveres
Sett frem kaffe- og tekanner som er under bordet
Rydding
Rydd bort tomme te/kaffekanner
Rydd kaféområdet i kirken, kast alt i søppelkasse, tørk av bordene
Rydde kjøkkenet (Skru av/ta ut kontakt til vannkoker og kaffetrakter)
Rydde bort kaffe og kopper fra sakeristiet
Kasse
Avstemme terminal
Fyll ut skjema på cornerstone
Sett terminal tilbake i det brune skapet med lås
------
ENGLISH
09:00 Gathering, information for everyone
Get the cafe table ready. Tablecloth, candles, water container, serviette holder, flowers, 2 signs with “Kafe etter gudstjenestion” og “Cafe after the service”
Under the table: cups (paper and plastic), sugar, spoons, plates, price list, thermoses of coffee and tea
Make two thermoses of coffee and 1 little thermos for the sacristy (make this first)
Boil water and make 1 thermos of brewed tea
Fill the water container, put them on the box with the drip collector underneath
Refreshments in the sacristy: 8 cups, coffee, and milk
10:00 Prayer meeting
10:50 Have all the food ready to serve on the two serving platters in the kitchen
During the service:
Make sure the water container stays full. Fill it if necessary.
ca 12:45 (10 min. before the end of the service)
Get the payment terminal from the hospitality team
Get out the food for serving
Put out the coffee and tea
Clean up
Wash and put away the tea and coffee thermoses
Clean up the cafe area, throw away garbage, wipe the tables
Clean up the kitchen (turn off and unplug the water cooker and coffee maker)
Put away the coffee and cups from the sacristy
Payments
Get the printout of sales from the payment terminal (Avstemme terminal)
Complete the form on cornerstone
Put the payment terminal in the brown cupboard with the lock